Kultur

Baby-disco

Dansa loss med baby och njut av ett skönt och rytmiskt ljudlandskap skapat av #aPulsation, i samflyt med yoga- och meditationsläraren Kathleen.
Unna din baby, i din famn eller bärsele och dig själv en fantastisk stund tillsammans!
Tagg: #BabyDisco

Meditations-disco

Ge dig själv en fullständig avslappning inbäddad i ett skönt, meditativt och böljande ljudlandskap skapat av #aBreathing. Du leds in av yoga- och meditationslärare Kathleen. Du kan vila på stol, ullmatta och/eller lugnt röra dig till musiken i vår avstressande, lugna miljö!
Unna dig själv en stund du är värd!
Tagg: #MeddiDisco

YOGADISCO

Ta en paus och släpp loss! Vi tar konceptet Lunchbeat vidare, med vår djupa kunskap och erfarenhet av levnadsglad dansmusik och yoga i samklang! Dansa som du vill och känner för, eller följ yogamästaren Kathleen Ginyard från discogenerationen i traditionell discostyle med enkla yogarörelser! Musiken står DJ Anders för, som började DJ:a i samma glittriga era! Glid in när du kan mellan kl 12-13 och stanna så länge som är möjligt för dig, dansa ut när du behöver, för att kanske äta lunch, gå tillbaka till jobbet eller hem med en känsla av härlig balans!
Tagg: #YOGADISCO

KULTURNATTEN i Norrköping

PROGRAM 2018:
Kl 12-24 Yogamaraton, prova yoga, gong, varje hel timme inleder vi ett nytt pass, för alla, ca 45 min
Kl 15-15.45 Högfrekvent GONG med dans - I den här formen av gongspelande stiger ljudet till intensivt crescendo och vibrationerna uppslukar dig fullständigt! Sessionen avslutas med dans!
Kl 18-18.45 Norrköpings KundaliniYogaKör– Kom och låt oss starta en helt ny form av körsång! Prova att sjunga vackra mantran enligt Kundalini, premiär!

Utställning av Lillemor Lunde Kjellins fantastiska keramiska konstverk, servering

FRITT INTRÄDE till allt!
Framkomligt för rullstolsburna
 

© Copyright 2018, Tenth Gate Sweden AB